fbpx Skip to main content
 

Brace for impact

Dit is het begin van jouw succes!

Een goede marketing campagne starten doe je vanuit een sterke basis. Wij helpen je verder om jouw idee te vertalen naar een gave website, goede social media posts en meer. Zo ga jij goed van start! 

In dit Starters pakket zit alles wat jij nodig hebt voor een goede start van jouw marketing campagnes. We zetten jouw bedrijf in 1x goed neer! Jij wil namelijk impact maken met jouw communicatie en deze moet dan goed aansluiten op jouw bedrijf, je visie en je missie! 

NIEUWE WEBSITE.

Dit is de online hub voor jouw verkeer. Wel zo belangrijk om hier het maximale uit te halen. En dat mag er best heel erg gaaf uit zien toch…!

12 SOCIAL MEDIA POSTS

12 posts zodat jij vanaf het begin de maximale impact kan maken op social media.

Flyer & Poster

Wij zetten jou idee, product of dienst om naar een te gekke flyer en poster. Zo kan ja altijd en overal iets achterlaten.

E-MAIL TEMPLATE

Zodat je altijd een mailtje kan sturen die indruk maakt op de ontvangen. Wij maken het template, jij kan het keer op keer gebruiken.

We starten met een kennismaking. Hierin leren wij jou en je bedrijf kennen. Vervolgens gaan we aan de slag met de eerste designs van de website, social posts, flyer, poster en het email template. Het eerste web design bespreken we na een week. Alles akkoord dan gaan we aan de slag. Na 4 weken zijn we helemaal klaar en kan jij van start! 

Let’s Start Right Now!

Een aantal van onze recente projecten

In de afgelopen 4 jaar hebben we tientallen organisaties geholpen met een nieuwe website, hun social media kanalen, advertenties en meer. Hier een aantal van onze starters pack projecten van bijvoorbeeld: Qub3z, Spyre, The Foodystore en anderen. 

The foodystore

Is de Starters Pack iets voor jou?!

We starten de Starters Pack altijd met een vrijblijvende intake. Deze duurt 30 minuten en hierin maken we kort kennis met elkaar. Vervolgens bepaal jij je door wil met de Starters Pack.

@BRACEFORIMPACT

Follow Us On Instagram