fbpx Skip to main content

Online Marketing

Kickstart

In drie maanden naar een werkende marketing funnel en 100’en nieuwe leads

Dit is het begin van jouw succes!

De Kickstart is speciaal voor ondernemers die het tijd vinden om meer klanten te vinden. Hoe doe je dat? Online natuurlijk! En wij gaan je daarbij helpen. 

Ben jij elke maand uren bezig met het plannen van je marketing en valt het resultaat elke keer tegen? Of wil je jouw marketing gewoonweg naar een nieuw niveau tillen? Dan is de kickstart een uitkomst voor je. 

DE KICKSTART 

BY BRACE FOR IMPACT

De kickstart duurt 3 maanden. Het is een strategisch opgebouwd programma waarbij we alle onderdelen van jouw online marketing funnel op zullen bouwen. Het doel?! Duurzame groei en meer sales!

Let’s Go Social!

De kickstart begint met een kennismaking. Hierin kijken we naar wie je bent, wat je doet, waarom je het doet en hoe je huidige marketing er voorstaat. We maken een analyse van je socials en kijken samen naar jouw groeiplannen. Vervolgens krijg je een gedetailleerd groeiplan incl. uitgewerkte funnel strategie en meer…

FUNNEL DESIGN

We helpen jouw met het maken van een effectieve funnel met verschillende media zodat jij meer leads binnen krijgt.

ONLINE MARKETING STRATEGY

Wij helpen jou met een onderbouwde marketing strategie die past bij jou organisatie.

CONTENT

We helpen jouw met content ideeën en content creatie. Je krijgt strategisch advies over wat je het beste kan plaatsen.

MAXIMALE IMPACT

Wij zorgen voor structuur en consistentie in jouw online marketing. We plaatsen content voor je en houden je funnel draaiende.

MEASURE THE MADESS

We stellen doelen om voor jouw online marketing en houden dit dagelijks voor je bij.

3 MONTHS OF GROWTH!

Wil je meer weten over de Kickstart, Plan een gratis kennismaking. We maken vrijblijvend een analyse en strategisch plan. Zie jij het zitten, dan kickstarten we samen jouw online marketing. 

Contact

THIS IS WHAT WE DO!

“Persoonlijk, doelgericht en inspirerend. Die ene collega waar je het altijd goed mee kunt vinden en ook nog eens alle antwoorden heeft op je vragen.” Zo zou ik mijn samenwerking met Jasper omschrijven. Tijdens onze wekelijkse meetings houdt Jasper ons op het juiste pad, zet hij zijn expertise in voor strategische vraagstukken en denkt hij graag mee met onze dagelijkse werkzaamheden. Het is dan ook niet gek dat Jasper meer aanvoelt als een zeer gewaardeerde collega dan een externe kracht.” 

– BRESS Breda (2021)

More Info