fbpx Skip to main content

LET’S DESIGN

YOUR WEBSITE

Binnen drie weken een kick-ass website die perfect past bij jou?

WAAROM IS JOUW

WEBSITE ZO BELANGRIJK?

Onze professionals ontwerpen een website die precies aansluit op jouw wensen al vanaf 1500 euro. Wij onderscheiden ons met het website design. Ben jij op zoek naar een kick ass website met professioneel design? Dan is Brace For Impact the place to be. Wij gaan voor meer dan volledige tevredenheid (onze reviews liegen er niet om), dus je weet zeker dat de website van de allerhoogste kwaliteit is. Vandaag de dag kom je niet meer weg met een basic website. Jouw website is namelijk dé plek waar klanten met jou in contact komen. Wij helpen jou om deze ervaring perfect te maken voor jouw klanten. Ben jij ready voor een next level website?

Wij ontwerpen en bouwen websites die zich onderscheiden van de rest.

  • Een echt uniek design
  • Al vanaf 1500,- 
  • Binnen 3 weken klaar
  • Sluit perfect aan bij jouw bedrijf & je brand
  • Super user friendly
  • 100% service en goede communicatie

Ben jij ready voor een next level website?

Let's connect

JOUW WEBSITE IN

6 STAPPEN

Strategie en wensen

Let’s talk!

Jij deelt jouw specifieke wensen over hoe de website eruit moet zien met onze professionals. Wij bedenken de strategie van jouw website, gebaseerd op jouw doelen en behoeften.

Designfase 1

Let’s design!

Wij gaan direct aan de slag met het ontwerpen van 3 verschillende designs, die helemaal aansluiten bij de identiteit van jouw brand. Deze presenteren we vervolgens aan jou en bespreken we met welk design we doorgaan (met eventuele aanpassingen).

Designfase 2

Let’s design!

Op basis van het gesprek over de drie designs, gaan we nu aan de slag met het eindontwerp. Deze presenteren we aan jou en kunnen we met nog wat puntjes op i aan de slag met het bouwen!

Website bouwen

Let’s build!

We gaan nu het ontwerp online bouwen tot een volwaardige, prachtige en functionele website. We houden je tussendoor natuurlijk op de hoogte met alle ontwikkelingen en eventuele vragen.

User experience

Jouw website moet natuurlijk ook goed werken! Daarom gaan onze professionals aan de slag met hoe we jouw website het beste laten werken en hoe jouw publiek het straks gaat ervaren. Jouw doelen worden hierin perfect verwoven.

LAUNCH

Ready to launch!

Jouw website gaat officieel live. Hiervoor maken we een prachtige visual of promo video die je kunt delen op je socials.

Let’s go social!

WEBSITE

PROJECTEN

BRESS Student Sport Breda

Fit, Fun & Friends