fbpx Skip to main content

WE ARE ALL CONNECTED

GRATIS WEBINAR – 8 & 10 FEB 

Tijdens de webinar ‘We are all connected’ leren we jou
onze bewezen methode om online te groeien!

Ik doe mee!

WE ARE ALL CONNECTED

Doe mee en leer hoe jij online echt impact kan maken! 

Dit is het begin van jouw succes!

Wil jij als ondernemer jouw droom waarmaken, dan is het fijn om hiervoor de juiste handvatten te hebben. Tijdens de webinar ‘We are all connected’ leren we jou hoe je de onderbouwde keuzes maakt om jouw bedrijf te laten groeien. Wil jij als ondernemer jouw droom waarmaken, dan is het fijn om hiervoor de juiste handvatten te hebben.

Tijdens de webinar ‘We are all connected’ leren we jou hoe je de onderbouwde keuzes maakt om jouw bedrijf te laten groeien. Moet je bijvoorbeeld adverteren? is het slim om social media te gebruiken? en zo ja, welke dan? en hoe dan?

‘We are all connected’ Geef je nu op en start vandaag met online groeien!

We gaan dieper in hoe je vanuit jouw product of dienst een strategische aanpak maakt voor je online marketing. We laten een methode zien hoe je hierin zelf onderbouwde keuzes kan maken gebaseerd op data en laten zien welke data je hiervoor kan gebruiken. 

Let’s Go Social!

Social media, we gebruiken het allemaal en kunnen eigenlijk niet meer zonder. Maar voordat je start met social media voor jouw bedrijf is het goed om na te denken over waarom je social media in wil gebruiken, welke social media, wanneer en hoe? Tijdens deze webinar helpen we je die keuzes te maken!

FUNNEL DESIGN

We gen jou inzicht over met het maken van een effectieve funnel met verschillende media zodat jij meer leads binnen krijgt.

ONLINE MARKETING STRATEGY

Wij helpen jou met een onderbouwde marketing strategie die past bij jou organisatie.

CONTENT

We helpen jouw met content ideeën en content creatie. Je krijgt strategische tips over wat je het beste kan plaatsen.

MAXIMALE IMPACT

Wij geven tips over structuur en consistentie in jouw online marketing. Wat plaats je en hoe hoe je jouw funnel actief?

MEASURE THE MADESS

We geven je tips over doelen voor jouw online marketing en leggen uit wat je bij moet houden.

THIS IS

WHAT WE DO!

De Webinar wordt gegeven door mij, Jasper Clevers. Ik heb in 2018 Brace for Impact opgericht met een team van ervaren online ondernemers. Ondertussen helpen we dagelijks super veel ondernemers online te groeien. Ik zie je graag in februari terug tijdens de webinar! Hoowdy en tot dan!

More Info