fbpx Skip to main content

Een nieuwe website in Drie weken?!

VOOR €1500,-

Trusted by

industry leaders webshop owners international companies

Let's Build Your Webiste

Ben jij op zoek naar een kick ass website met professioneel design? Dan is Brace For Impact the place to be. Wij gaan voor meer dan volledige tevredenheid (onze reviews liegen er niet om), dus je weet zeker dat de website van de allerhoogste kwaliteit is. Wij helpen jou om deze ervaring perfect te maken voor jouw klanten. Ben jij ready voor een next level website?

This is how we do it!

Onze website service bestaat altijd uit 6 stappen. We beginnen met een kennismaking. Hierin kan jij precies aangeven wat je wil met jouw nieuwe website. Op basis van de kennismaking en jouw huidige huisstijl maken we drie nieuwe website designs. Deze nemen we door en op basis van wat jou in de designs aanspreekt maken we één finale design. Hierna maken we op basis van jouw feedback de laatste aanpassingen en gaan we aan de slag met het bouwen van jouw nieuwe website of webshop!

  • Let’s Talk
  • We build your designs
  • Together we tweak
  • Than we build
  • Check the online experience
  • Let’s go Live!

You are in Charge!

Bij ons ben jij de baas over het design van je nieuwe website. We nemen je mee in het proces en jij bepaalt wat er wel en niet gebeurt met het design en tijdens het bouwen. De website die we bouwen zijn desktop en mobile friendly dus je kan ze op elk device gebruiken. Nog niet overtuigd? Neem contact met ons op!

Een aantal van onze partners

Zij gingen je voor en waren 100% tevreden!

Smart Business Travel

De service leverancier voor zakenreizigers – Website

BRESS Squash PSA

Het bekendste squash toernooi in Breda – Website

You Outside

100% luxe, 100% Italiaanse parasols – webshop

Creative power and designed for growth

Wil je meer weten of direct beginnen?

Neem contact met ons op!