fbpx Skip to main content

Je eigen webshop opzetten kan flink wat tijd in beslag nemen. Dat nemen wij graag uit handen. Bij Brace For Impact maken we op maat gemaakte webshops die perfect passen bij jouw bedrijf én goed werken. Wij gaan voor meer dan volledige tevredenheid. Dus je weet zeker dat de webshop van de allerhoogste kwaliteit is. Wij helpen jou om deze ervaring perfect te maken voor jouw klanten. Ben jij ready voor een next level webshop?

Hoe we dat doen
Werkwijze

HOW WE WORK

Let’s meet

Laten we kennis maken! In dit kick-off gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we jouw wensen, doelen en ideeën.

Design

Na ons eerste gesprek gaan wij aan de slag met het ontwerpen van 3 verschillende proefversies, die aansluiten bij de identiteit van jouw brand en je doelstellingen.

Tweak

De eerste drie designs heb jij bekeken en haalt daar alle elementen uit die jij ziet zitten of welke juist niet. We blijven tweaken tot we uitkomen op het eindontwerp van je dromen.

Build

Als jouw droom webshop ontworpen is, gaan we beginnen met bouwen tot een volwaardige, prachtige en functionele webshop. We houden je tussendoor natuurlijk op de hoogte met alle ontwikkelingen.

UX-deisng & SEO

Jouw website is meer dan een gelikt design. Wij zorgen ervoor dat je webshop super user-friendly is en SEO ready zodat jouw webshop goed vindbaar is én je klanten een goede ervaring hebben.

Ready to launch!

Mits jij hélémaal tevreden bent met de website gaan we officieel de lucht in! Dat moet natuurlijk gevierd worden, dus als kers op de taart maken wij een prachtige visual of korte website promovideo die je kunt delen op je socials!

SOME OF

OUR WORK

Speciaal voor alle Succes Met Je Webshop leden

Wil jij ook een kick-ass webshop in 3 weken?

Vul dan het onderstaande formulier in, dan kunnen we een gesprek inplannen!