Kickstart

Let's Go! Scroll down!

Kickstart

Let's Go

De Brace for Impact kickstart

Ben jij van plan om te starten met het inzetten van social media voor jouw bedrijf? Of ben je begonnen met social media maar behaal je niet de resultaten die je zou willen behalen?! Kickstart dan nu je social media!
In drie maanden tillen wij jouw social media naar The Next Level! We bekijken jouw organisatie en hoe social media past bij jouw doelstellingen. 

Ontdek de wereld van social media. Maak vanaf nu maximale impact met jouw online content door strategie en structuur. Jou social media post zijn vele malen krachtiger dan je ooit had kunnen denken. Maak nu met je social media tot 7 keer meer impact dan door betaald te adverteren. Samen maken we een keuze uit de mogelijke kanalen en gaan we aan de slag om jouw online achterban te laten groeien. 

<Fill your Feed>

Content creatie voor jouw socials

<Use ambassadeurs>

Expand your reach

<Measure the Madness>

Keep track

Fill your feed

Het draait om strategie, inhoud en consistentie. Samen gaan we op zoek naar de balans in hoe vaak we plaatsen, wat we plaatsen en de juiste tone of voice voor de media die we gebruiken.

Wij gebruiken tijdens de kickstart geen dure fotografen of videobewerkers! Wij leren jou hoe je met jouw telefoon de vetste en authentieke content verzameld om jouw social media de boost te geven waar je op wacht.

#STRAP IN AND BRACE FOR IMPACT

Facilitate easy growth

Connect your ambassadeurs

In plaats van dure influencers gaan wij op zoek naar jouw merk ambassadeurs. Dit zijn mensen die een goede connectie hebben met jouw merk. Dit kunnen medewerkers zijn, die specifieke klant die altijd jouw product op zijn insta feed zet of die ene enthousiaste fan! We brengen in kaart wie jouw merk ambassadeurs zijn en gebruiken ze om jouw bereik en online impact te laten exploderen!

Let’s talk see what happened

Measure the Madness

Omdat we vooraf aan de slag gaan met het opstellen van social media doelstellingen kunnen we ook meten hoe we presteren ten opzichte van die doelstellingen. We koppelen jouw socials media accounts aan Google analytics en houden precies jouw online impact bij! We meten jouw impact op drie onderdelen: Impact op sale, Impact op marketing  en Impact op imago (“How cool am I?”)

Wij zijn jouw full-service social media bureau.


Een team van grafisch ontwerpers en online geeks. Samen streven wij naar het behalen van jouw marketingdoelstelling.
Wij halen onze energie uit het versterken en zichtbaar maken van onze klanten. Wil je jouw imago vergroten, meer inschrijvingen, meer leads, binnen je doelgroep laten zien dat je een enthousiast bedrijf bent of gewoonweg meer sales, dan helpen wij je graag.

Let's go!

Nog 1 x de inhoud!

Brace for Impact
Kickstart
Duur:

3 maanden

Online impact
  • Marketing
  • Sales
  • Imago

In drie maanden tillen wij jouw social media naar The Next Level!

Geen dure influencers en fotografen maar ambassadeurs en een goed plan! Dat is waarmee we  drie maanden aan de slag om de impact van jouw social media te vergroten. We kijken welke content en media aansluiten bij jouw bedrijf. We verzamelen content en ontwerpen en plannen jouw content.

Wat doe jij?! Je keurt de content die online komt, wordt meegenomen in het het proces naar echte online impact en blijft op de hoogte doormiddel van een maandelijks bespreken van de voortgang.

Nu tijdelijk

50% off

De Kickstart! Nu van €500,- p/m

voor maar €250,- p/m

Start nu met een gratis intake!

We plannen een digitale meeting en kijken een uurtje naar jouw situatie en hoe jij meer impact kunt maken. Hierna kan je zelf besluiten te starten met kickstart of niet!

of stuur Kickstart naar: 06 – 15 45 25 38

@Braceforimpactnl

Follow Us On Instagram